REGNSKAP

 

VÅRE REGNSKAPSTJENESTER

 • Regnskap
 • Rapportering
 • Fakturering
 • Økonomiske analyser
 • Årsavslutning
 • Lønn
 • Bistand med effektive økonomi- og regnskapsprosesser

 • KONTAKT OSS FOR TILBUD

  FÅ ORDEN I DINE MAPPER

  Regnskap er hjertet av finansiell aktivitet i selskapet. Det er opptak av eiendeler, gjeld, inntekt, utgifter og fortjeneste. Betydende, velorganiserte poster sikrer at du enkelt kan styre kontantstrømmen mer effektivt, slik at du vil være forberedt på å håndtere oppgang og nedgang i konjunktursyklusene. Også det vil gjøre det mulig for deg å kutte ut feil og fremskynde utarbeidelsen av dine regnskap og til slutt skatter.

  Med et solid syn på din økonomiske stilling, vil du være bedre rustet til å ta beslutninger på kort og lang sikt for å forbedre virksomheten din. Det vil også hjelpe deg med å se om du holder deg på sporet for å nå dine forretnings- og personlige mål.

  FORRETNINGSBESLUNINGER

  Det er viktig at du tar de riktige økonomiske beslutningene. Noen få feilbevegelser kan sette deg ut av virksomheten overraskende raskt. Å ha tallene foran deg er en ting, å forstå hva de mener er en annen. Med dette i tankene vil vi presentere deg med tydelig, presis informasjon på et nivå du vil forstå. Du vil vite nøyaktig hvor du er, så du kan ta de nødvendige beslutningene for å komme til hvor du vil være.

  FORBEDRING

  Bedriftens helse er nøkkelen for at du skal nå dine mål - både personlig og forretningsmessig. Hyppige finansielle kontroller lar deg fange ting tidlig, slik at du kan ta proaktive beslutninger raskere. Derfor jobber vi med deg gjennom hele året for å overvåke, evaluere og gjøre justeringer etter behov for å sikre at du er på rette spor for å oppnå dine mål.

  FINANSIELL HELSEKONTROLL

  Hva er de reelle tallene? Inntektene vokser, men fortjenesten er nede. Du trenger å ansette, men kan ikke på grunn av dårlig kontantstrøm. Det er viktig å vurdere effektiviteten av virksomheten din og oppdage mulige kontantlekkasjer som oppstår som følge av situasjoner som kan føre til redusert fortjeneste for bedriften din. En finansiell helsekontroll gir deg en ide om din sanne økonomiske situasjon og varsler deg om problemer som trenger oppmerksomhet.

  Vår Finansielle Helsekontroll fokuserer på forretnings- og rapporterings problemer som påvirker kontantstrøm, lønnsomhet, budsjettering, risiko og finansiering. Vi er fokusert på rapportering for i morgen og nåværende data, ikke bare på historien og hva som kunne vært - men hva er og hva som kan være.